אירוע הפתיחה הרשמי

• 15:30 נאום של רקטור האוניברסיטה
  • 15:45 סדנא עם יזמים בוגרים של אוניברסיטת חיפה
  • 16:15 פורום שאלות מול מנהל התכנית

יזמים בוגרי אוניברסיטה שהשתתפו באירוע הפתיחה :

חוה ניסנבוים אגוזי – יועצת ארגונית, בוגרת תואר שני בסוציולוגיה ארגונית, מייסדת 'גולדה הבית לעסקים' שמציע לעסקים וחברות ליווי עסקי וארגוני, הדרכות וקהילה תומכת המונה כ 10,000 עסקים.
בנוסף חוה מרצה במכללות וארגונים וכותבת בדה מרקר.

שרית טרסר – בוגרת החוג לריפוי בעיסוק באוניברסיטת חיפה, יזמית ומייסדת חברת טימוקו בע"מ.  הסטארט שהקימה מתמחה בפיתוח סביבות משחק וירטואליות מבוססות תנועה למטרות שיקום. כיום, פועלת החברה בשוק האמריקאי ומשווקת את מוצריה לבתי חולים, בתי ספר ומרכזי שיקום.

ניצן לוי – בוגר החוג לכלכלה ומנהל עסקים, בעלים של חברת שתלים בשם MSDI ומייסד שותף של עסק בתחום הנדלן.
לאחרונה ניצן התחיל לתת יעוץ עסקי למי שרוצה וצריך, ללא עלות, פעם בשבוע.

שי אפשטיין ואנטוניו זיתון – יזמים ובוגרי האוניברסיטה בחוג למערכות מידע, הם פיתחו רשת חברתית שכונתית חינמית שמאפשרת לדיירי בניין, רחוב או שכונה להיות בקשר עם השכנים, העירייה בעלי עסקים מקומיים ויוזמי פעילויות באזור במקום אחד מרוכז – HOODINI. בשנה האחרונה המיזם שלהם הפך לחברה, השניים זכו למענקים מעיריית חיפה, הרשות לחדשנות והטכניון.

צרו קשר

info@hil.haifa.ac.il